Ses nästa år!

I dessa tider av julfirande, midvinterblot och allt vad folk sysslar med sätter vi Södertäljepirater siktet på 2011, närmare bestämt:

Lördagen den 15 januari kl. 14:00
Café Blå, i Luna kulturhus, i Södertälje stadsbiblioteks domäner
(Bara att ta rulltrappan/hissen upp en våning från gatuplanet i Lunahuset, det ska vara skyltat från det att du kommer upp till biblioteksentrén)

Vill du närvara icke-IRL? Dra då till vår Bambuserkanal, ppsodertalje.

Det har hänt en del under 2010, med lagar, rättegångar och annat skräp (detta är varken tiden eller platsen för summering och länkning hit och dit). Kortfattat kan sägas att i alla fall kampen om information och allas vår rättighet till den och att fritt få sprida den är mer aktuell och igång än någonsin.

Det är en kamp vi, som människor, medborgare och pirater för, tillsammans. Här måste vi inse att vi är människor, och därmed har våra begränsningar. Det är rätt lätt att stå (eller sitta nedhasad i soffan med en glöggmugg i handen) och säga att “det och det är fel och så här borde det vara” — en annan sak att faktiskt genomföra det;

faktiskt jobba för att fler människor får upp ögonen för vad som sker och få dem att hjälpa till att göra Södertälje, samhället, Sverige, världen bättre;

få folk som mer eller mindre har gett upp eller inte bryr sig att vakna upp och bidra med det de kan. Ju fler och ju tätare maskor i nätet, desto starkare nät, om en liknelse är dig till lags. Piratpartiet är, vilket Erik Lönroth betonade i en intervju i LT, en gräsrotsorganisation; vi gör saker här och nu (vi planerar saker också 😉 och med de medel vi har. Ju fler som är villiga att dra sitt strå till stacken desto bättre, lättare och roligare!

Vi ses, vi växande skara pirater — och andra intressenter — någonstans i Södertälje. Håll koll med rss-prenumeration eller kika in manuellt då och då, så återkommer vi om lokal för första sammanträdet, piratfikat 2011!
Annars…

Gott nytt!

/Rasmus Rudengren, pirataktivist i Södertälje.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>