Mera aktiviteter

Efter att semestrar och vintermånaderna nu rasat ut, och våren äntligen tittat fram så är vi redo att ta nya tag i Södertälje!

Omröstningen huruvida vi startar ett lokalt kommunalt parti har vi skjutit upp, eftersom vi inte känner att vi har riktigt den strukturen på plats för att seriöst ta oss an den uppgiften ännu. Det betyder INTE att vi lagt ner den, utan snarare att vi inser att vi måste göra ett antal saker FÖRST!

Därför har vi spenderat en hel del tid nu att slipa på vår egen organisation, hur den ska se ut, vilka som ska bör ha en framskjuten roll och vilka som stöttar och utvecklas! Vi är amatörer allihopa och behöver lära oss hur vi på bästa sätt ska möta framtiden!

Vad vi kommer göra den närmsta tiden är att planera upp fler möten, sätta lite fler roller och formulera en plan på hur vi ska växa i Södertälje. Vi har redan influerat Stockholm, som så smått börjar få igång sin organisation och våra grannkommuner Nyköping och Eskilstuna har Ung Pirat etablerat sig i dagarna. Det är väldigt spännande och kul att vi ser att vi blir starkare. Det kommer vi att använda oss av.

Jag kommer snart kunna berätta mer konkret om vad som kommer hända och jag är jäkligt stolt över att vara del av Piratpartiet just nu. Vi har kommit för att stanna och nu ska vi snart röra om i grytan rejält!

Väkommen ombord, håll i hatten!

Erik Lönroth, Piratpartiet i Södertälje

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>