Lite datum och aktivteter

Hejsan!

Det händer en hel del nu framöver som jag vill berätta om!

Först och främst så kan jag berätta att affischen snart är upptryckt som vi ska använda oss i en “informationskampanj” för att berätta om vad Piratpartiet står för. Den 22:a maj kommer den att användas för första gången och det är då jag behöver hjälp:

Kan du hjälpa till att sätta upp affischer under veckan 23:e – 29:e maj?   Hör av dig till: erik.lonroth@piratpartiet.se

Den 26:e Maj utlyser vi om dagen då Bradley Manning arresterades i Irak för att ha släppt dokument till Wikileaks. Det kommer vi uppmärksamma på olika sätt, bland annat i samarbete med “The Bradley Manning Support Network“. Det här är exakt vad vår politik ska gå ut på: Att stå upp för individen, kräva öppenhet och rättvisa.

Preliminärt den 9:e juni så kommer ordföranden i Ung Pirat på besök, Gustav Nipe, och det är det vi kommer annonsera om på affischerna. Detta kan ses som en pilot för att se hur ett informationskonceptet kan fungera. Vi ska försöka ta hand om alla intresserade genom att direkt slussa in folk i våra aktiviteter men även ta chansen att informera. Kanske att vi kan få igång Ung Pirat i Södertälje?

Den 30:e maj besöker vi Stockholm och kansliet för att träffa andra Pirater. Det är meningen att vi ska få träffa lite folk och se vad andra pirater har för sig.

I september planerar vi ett seminarie/paneldebatt i samarbete med biblioteket i Södertälje vilket kommer behöva folk som hjälper till.

Jag hoppas vi hörs av snart!

/Erik Lönroth, Kommunledare Piratpartiet i Södertälje

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>