Introkväll med Ung Pirat i Södertälje

Hör upp Pirater!

På tisdag drar vi vidare med höstens program här i Södertälje!

Vi fortsätter med ett introduktionsmöte med Ung Pirat i Södertälje redan nästa vecka! Vi har fått hit ordföranden Gustav Nipe från Ung Pirat, som kommer vara med och berätta om hur vi kan få hjälp från resten av Sveriges pirater för att skapa ett grymt Ung Pirat här i stan. Stockholm har dragit i gång, och vi kommer samarbeta hårt med dem om vi kan! Mina tankar kring en ungdomsrörelse, det är att det SKA röra om i grytan, sticka ut, ta risker, våga bryta mot reglerna, provocera, vara radikal och skälla på oss gamla fegisar. Vara som en rejäl spark i röven på Svenska. Det är exakt vad vi behöver, alltid!

Detaljerna är:
Datum: Tisdag 20:e september.
Plats: Hebbevillan vid Marenplan.
Tid: 19:00

Det jag hoppas på, är att få fram minst 3 engagerade piratungdomar under 27 för att starta upp Ung Pirat i Södertälje. Det är kravet för att få ett fint ekonomiskt bidrag från Ung Pirat centralt, som kommer göra det möjligt att driva en valkampanj 2014 som kan blåsa resten av de etablerade partierna av kartan! Vi kommer kunna göra väldigt rejäla saker helt enkelt (något vi kommer berätta mer om på mötet).

Tillsammans med Ung Pirat tänker vi bli en maktfaktor, en faktor som inte ska gå att förneka. Politiken vi ska föra fram kan komma handla om just ungdomar, skola, informationspolitik och kultur. Därför är just Ung Pirat superviktigt att ha med oss!

Vi får upp farten här i stan. Men vi behöver mycket mer HJÄLP! Vi behöver många fler i besättningen – vi behöver DIG!

Kom ner på Hebbevillan nu på tisdag och hjälp till att vända upp och ner på den här staden, vilket den behöver.

Jag vill tipsa om att vara med den 28:e september också på Luna. Jag kommer vara där och försöka delta i diskussionen kring det fria ordet, mer om det senare.

Kommentarer

Christoffer skrev

Lycka till det kommer nog gå bra för er 😀 Det kommer behövas mycket engagemang och samarbeten Lokalavdelningar emellan för att får organisationen att blomstra igen. När ni är på rull får ni gärna höra av er till era kollegor i Skåneland 🙂

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>