Fullt krig i debatten, oktober 5.

Södertäljepiraterna i årets hårdaste debatt!

Den 5:e oktober kör vårt fantastiska Luna Kulturhus sista delen ur sin evenemangsserie med temat ”Informationspolitik”. Piratpartiet tar plats i den live-sända debatten på temat ”Rätt att lyssna, rätt att ta betalt”.

Rickard Falkvinge kommer gå upp i ringen och företräda Piratpartiet, men i publiken sitter även vår Partiledare Anna Troberg och självklart, jag själv. Bland motståndarna hittas den mycket ljusskygga upphovsrättsmaffian, representerade av Per Herrey, förbundsjurist, Musikerförbundet.

Vi kommer vara laddade till tusen!

Det är inget snack om att detta kommer bli en fruktansvärt het debatt! Inget mindre än en chans att se stormen i ögat och de krafter som står emot varandra.

Det här kommer inte bli en gullig historia. Årets debatt utan tvekan.

Start: 18:30

Video live feed hittar du här:  http://bambuser.com/channel/sodertalje.kultur

Som avslutning vill jag berätta att ni kan räkna med att Piratpartiet i Södertälje återkommer. Vi har mycket, mycket mer av den här varan på gång. Vi har satt siktet på makten.

/Erik Lönroth, Kommunledare Piratpartiet Södertälje.

Kommentarer

IDRBOLA skrev

IDRBOLA Indonesia situs taruhan sepakbola terbaik dan

terbesar di Indonesia , jika ingin bermain di IDRBOLA99

indonesia dengan pasaran terlengkap dan odds terbaik

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>