Kringelfestival

Kringelfestivalen 2011

Det blir tredje året i rad vi är med på Kringelfestivalen i Södertälje. Tredje året i rad som vi påminner allmänheten om att något är fel i konungariket Sverige.

Piratpartiet har gått kräftgång i politiska sammanhang, men anledningarna till att vi existerar är de samma. Debatten må ha ebbat ut om fildelning och övervakning. Media må ha svängt sina strålkastare åt andra håll. Kanske har Sverige till och med börjat vänja sig vid övervakning, rättsövergrepp och en allt mer sluten och centraliserad administration. Inom EU är läget ännu värre. Vi lever i en farlig tid.

Men Piratpartiet i Södertälje har inte vänt bort blicken. Vi kommer stå där på festivalen som en påminnelse om att utan oss, så kommer dessa mörkrets krafter obehindrat få ta över. Sakta men säkert kommer vardagen  förvandlas till något det inte var tänkt bli. Ett samhälle där demokrati, mänsklighet och frihet reducerats till formalia utan praktik. En grogrund för nya Breivik och slutet för demokratin.

När samhället avvecklar sin demokrati, monterar ner sin öppenhet, mister respekten för medborgarna, byråkratiserar det självklara och kompromissar om rätt och fel – ja, då kommer vi i Piratpartiet i Södertälje fortfarande stå där. Dagen kanske kommer då vi kommer bäras bort eller nekas inträde. Men tills dess så ska vi vara där, mer lila än någonsin.

Stå med oss.

Twittertagg: #Kringelfestivalen

Tider: Fredag 24/8, Lördag 25/8 12:00 – 19:00

Uppdatering:

Jag har kompilerat ihop ett litet papper med breddningspolitik som den ser ut idag. Här kommer en preview som med stor sannolikhet kommer uppdateras om Mikael Brandt får för sig att fippla lite med layouten 😉

Lite breddningspolitik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

… och så lite kampanjmaterial i form av en QR-kod som länkar till http://blipirat.nu

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>