Ung Pirat Södertälje uppstartsmöte!

Ung Pirat i Södertälje startar

Jag har den stora äran att inbjuda samtliga medlemmar i Piratpartiet och Ung Pirat att delta i uppstarten av Ung Pirat Södertälje. Det är jätteviktigt att du deltar, visar ditt stöd på plats och gör det här till en framgång!

Datum: 29.e april

Plats: Café Tratten, Södertälje.

Tid: 18:30

Starten av Ung Pirat Södertälje kunde inte vara bättre tajmat.

Planeringen av kampanjarbetet inför supervalåret har börjat både i Stockholm och i Ung Pirat centralt. Ung Pirat som också är bra förberedda som helhet. Det här valet kommer vi vara mycket bättre och smartare positionerade än 2010 och Södertäljes unga pirater kommer gå en spännande tid till mötes.

Att vara en del av Ung Pirat är för mig, att vara del av en organisation som vågar visa fingret till etablerade sanningar.

En ung pirat vågar utmana etablissemanget och visa vägen för hela Piratpartiet med radikal, spännande och klyftig politik. För att inte glömma den aktivism som bubblar upp allt mer hos ungdomar som vill göra skillnad för Sveriges framtid. Såhär nära valet kommer bildandet av Ung Pirat Södertälje inte gå obemärkt av de andra politiska partierna i den här staden. Under ytan ser man oss numera som ett verkligt hot som man inte riktigt vet hur man förhålla sig till.

Ung Pirat har en mycket stark och välorganiserad organisation nu mera.

Förbundet har starka finansiella muskler att bedriva sin politik i praktiken. Uppstarten av Ung Pirat Södertälje är idag en oerhört viktig del i det pusslet, eftersom det innebär att Ung Pirat i Stockholms region berättigas betydande ekonomiska bidrag. Med dessa medel säkrar Ung Pirat sin framtid i Stockholmsregionen oavsett hur det går i valet. Det är jättebra nyheter för oss alla.

Starten av Ung Pirat kommer exponera Piratpartiet för omkring 90.000 röstande individer.

Ung Pirat kommer från start kunna påbörja sitt kampanjande och sin aktivism i Södertälje, som är en ganska stor stad. Alla förutsättningar finns för den nybildade föreningen att bli ett gäng som både kan bygga både politik och genererar lulz. Såklart att detta kommer smitta av sig på både andra kommuner och förhoppningsvis pirater i hela landet. Det kommer synas!

“Aktivism ska vara roligt och generera skratt från djupet av en allvarlig fråga. Annars är det ju ingen aktivism…”

Det nystartade Ung Pirat Södertälje kommer få stor hjälp från tidigare aktivism i Södertälje.

Vi har redan satt Piratpartiet på kartan som ett verkligt politiskt alternativ under lång tid. Det kommer inte vara en start från “noll”, utan kommer få ta del av ett stort nätverk och rika erfarenheter. Ett bra exempel på detta är “Skolturnén” som leder raka vägen in i skolvärlden inför valkampanjen 2014 och även EU-valet.

Ett stort tack till alla er som som under åren sett till att stödja och exponera Piratpartiet regelbundet eller sporadiskt.

Det som händer nu, är ett bevis på att ert engagemang. Litet som stort har det resulterat i något bestående. Du har varit en del av detta och därför har du hjälpt till att bygga en bättre framtid.

Men det finns ingen tid att vila – det kommer alltid finnas en till tjänsteman som får betalt för att bekämpa oss.

Väl mött den 29:e april.

//Erik Lönroth – tillförordnad kommunledare Södertäljes piratparti

Kommentarer

pokerqiu skrev

You made some good points there. I did a search on the subject matter and found most persons will agree with your website.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>