Se upp Södertälje, piraterna tar över!

Tack alla Södertäljebor för en fenomenal första dag på festivalen och tack alla aktivister för att ni sett till att Piratpartiet syns! Det måste till mycket mer av den varan.

Det här var tredje året i rad på Kringelfestivalen och numera vet folk vilka vi är och stannar gärna och lyssnar på vad vi har att säga. Media sökte upp oss på plats och intervjuade Erik Lönroth så se upp i morgon (25/8-2012) i lokaltidningen LT.

Välkommen också alla nya piratpartister och unga pirater i Södertälje – ni är nu del av en rörelse som växer sig starkare varje dag. En dag byter vi ut de trötta politiker som sitter vid makten idag! Vi är framtiden och det ska vi vara stolta över!

Det sägs att en bild säger mer en tusen ord, så här kommer åtskilliga. Jag har mycket att göra i morgon, så mer än såhär blir det inte just nu. Håll till godo!

 

 

 

 

 

 

Från vänster: Per Svedinger, Erik Lönroth, Mikael Brandt – framför vårt tält på Kringelfestivalens första dag. Soligt och varmt och massor av folk.

Per läser vår årskrönika från 2011! Feta årskrönika by the way.

Vår framtid hänger på ungdomarna. Det är tur att Södertälje har några av de bästa!

Vår bagare är helt klart Piratpartist. Helt klart har han också koll på vad politik handlar om. Tack för brödet förresten, det var suveränt.

 

 

 

 

 

Mikael Brandt vet att en positiv inställning tar oss långt. Men in i riksdagen kommer vi knappast på att vara snälla mot våra konkurrenter.

 

 

 

 

 

 

 

Erik Lönroth konstaterar just att våra konkurrenter har ett tält lite längre bort. Vid närmare inspektion så framgår det att “Internetfrågor”  inte är alliansens starkaste kort. Det framgick med tydlighet: “FRA? IPRED? DLD? ACTA?” Ja, vi får väl återkomma …

 

En vice kommunledare har attityd, stil och tre-dagars-skägg. Men tro mig, han har dessutom koll på läget.

 

 

 

 

 

Mikael Brandt poserar gärna för kameran också, vilket leder till bra bilder.

 

Vi värvar medlemar. Vi säger som det är: “Vi måste bli fler för att kunna ta makten. Utan makt så är vi chanslösa och det suger.”

 

 

 

 

 

Vi har en dedikerad Twitter-spammare. Det är bra. Frågan är om hon spelar spel egentligen? Hmmm…. Syns man inte finns man inte.

 

 

 

 

 

 

Jag är så stolt över min stad. Med ungdomar som dessa finns det hopp. Nästa år så kanske vi står här tillsammans och ser till att byta ut trötta gammelpolitiker mot mycket bättre. Ge fan i att kriminalisera fildelning! Kopiera och sprid!

 

 

 

 

 

 

Tro inget annat, de här ungdomarna har fattat något. En dag berättar de här vad som är rätt och fel.

Sug på den Beatrice Ask.

 

 

 

 

 

 

 

Alla gillar att hänga med oss Pirater. Det beror på att vi har mojo och dessutom kan använda våra hjärnor. Kvinnan på bilden är Eriks granne.

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>