Din röst har räknats

Nu står det klart att Piratpartiets röst i EU har räknats.

Vi har ännu en gång brutit igenom.

Piratpartiet och Sveriges röst i EU har gjorts sig hörd. Den gröna gruppen i EU antog Piratpartiets program rakt av vilket är en enorm framgång! Mycket större än vi hoppades på.

Din röst har gjort skillnad!

Röstade du på Piratpartiet kan du känna med stolthet att din röst räknats! Några sa att en röst på oss skulle vara en bortkastad röst. Så fel de hade. En röst på Piratpartiet har gett utdelning på riktigt, mer än någon kunnat förvänta sig.

Den här framgången kommer också helt rätt i tiden. Sakta men säkert växer en ny politik plattform fram i Piratpartiet. Med den ska vi ta plats i det politiska rummet och börja agera. Det har länge handlat om att finna vår identitet och formulera vilka våra gemensamma värderingar är. Det arbetet har varit nödvändigt.

Det vi ska göra nu är att glädjas över framgången i EU. Fundera på hur vi går vidare och hur vi jobbar på ett smart sätt i partiet. Framgången i EU idag, betyder inte att vi är klara på något sätt. Tvärt om, det här är bara början. Vi måste mobilisera oss mer och bilda allianser med de vi tror oss representera. Kampen mot de största drakarna har nämligen inte ens börjat och vi rår inte på dem ensamma.

I EU så handlar de största drakarna om korruption, korporativism, egenintressen, överstatlighet och anti-demokrati i dess värsta form. De sakerna har vi inte ens talat om ännu och mot dessa krafter är vi än så länge chanslösa.

Därför behöver måste vi bli fler, smartare och starkare… men idag så växte vår röst från 1/736 till 56/736.

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>